Do not open, super secret GM stuff!!

Drömvävarna

Walther meddelande

Bar shoot-out “Den berusade barden”

Gamma räddar gänget, och när han vänder sig mot Walther så stannar han upp, vilket resulterar i en skottskada, och gamma flyr sedan snabbt från platsen.

“presidenten vill träffa dig”

Capprocinos Casino

Krigsveteranen. Glasöga av dålig kvalité som inte helt passar. “Tog det av en Mormon-officer!” Han har intressanta historier om bunkrarna i underjorden.

Järnverket och Refineriet går i strejk. Holms soldater skickas dit, men en kittel på 100 liter smält järn töms över dem när de stormar ingången.

Katastrofens tidslinje:

Människan börjar kolonisera andra planeter för cirka 600 år sedan. Man skapade kolonier på de närmaste planeterna, samt månen, där en enorm stad bredde ut sig: Luna. Men, något hade hänt med männen och kvinnorna som koloniserat venus. Platsen var rik på naturgaser, och i samband med borrning så skedde en läcka. När de återvände så hade de mörka tankar, och betedde sig mycket annorlunda. De återvände till jorden, och i och med deras återkomst började mörka Kulter uppstå i USA, och de spred sig med en alarmerande hastighet. I samband med detta så återupptäcktes gluparfrön i ett stycke kvicksand, där man grävde med den nyfunna fusionsteknologin, eftersom det fanns gott om olja under all slagg. Man kollade om plantan fanns i registret för frölabbet i Svalbard, Norge. Man identifierade plantan som Glupus infernalis. Man läste de förskräckliga rapporterna om plantan. Man upptäckte även att plantan hade fantasiska genmanipulativa förmågor, som gjorde det möjligt att kontrollera mutationer med en minimal risk för virus. Plantan skickades till biomedicinska labbet i Elysium, som var de främsta inom genmanipulation. Denna gudakraft var för mycket för männen och kvinnorna i Elysium, och med hjälp av bidrag från staten så inleddes Projekt Artificial Rendering. Många prototyper fördes fram, men det fanns fortfarande en viss fallprocent där olyckliga mutationer och virus uppstod. Till slut närmade man sig, och med hjälp av detta serum kunde man lägga till byggplattor på den ursprungliga mänskliga DNA’n. Dessa byggplattor var riktigt starka, och tillät en otrolig stress för mutationer. Man märkte även via en labbolycka att vid extrema nivåer av radioaktivitet så muterade dessa byggstenar offret till en glupare. Detta hölls hemligt från allmänheten, och rapporten begravdes.

Med hjälp av dessa byggplattor så var inga fysiologiska problem för stora. Man kunde bota sjukdomar, återbygga trasiga kroppar och andra fantastiska mirakel. Serumet lanserades snart under Capitol Industries Biomedicinska enhet, och det blev genast en succé. Serumet var löjligt billigt att producera, men de skreddarsydda mutagenerna var å andra sidan en dyr affär, vissa mutagener kunde dock stödjas av sjukförsäkringen. Militären lockade unga och gamla med löften om mutagener, och många föll in för detta löfte.

Samtidigt som detta hände så hade ondskan sakta men säkert skaffat sig fotfäste i världen, men främst i USA. På denna tid så var regeringsstyre ett minne blott, megacorporationer styrde nu världen. De försökte bibehålla typiska kultidentiteter, ibland till överdrift. Mishima i Asien romantiserade samurajer och ära och liknande koncept, så som västvärlden målat Asien. Man började även bygga de mer högteknologiska byggnaderna enligt forn-Asiatisk struktur, med moderna material förstås.

Onskan började sakta men säkert skaffa opinion och smusslade sig in i allt från stora företag till små gatugäng. Korporationerna började inse problemet, och satte in en elitstyrka för att jaga ned dessa anarkister: Inkvisitorerna. De blev kända för sina fanatiska metoder, och hänsynslöshet. Det kalla kriget med småskaliga strider mellan ondskans agenter och inkvisitorerna fortsatte. Inkvisitorerna visade rapporter och videofeeds av demonliknande varelser som styrde bakom ondskans järnridå, men man reagerade för sent. Inkvisitorerna gjorde en enorm attack mot ett stort företag i Capitols kärna.

Samtidigt, i Elysium, hölls en enorm, en gigantisk bankett där alla stora bolag och dess forskare stod representerade. Rapporter om enorma kärnurladdningar i flera megastäder i USA ramlade in, och man valde promt att försätta Elysium i Kod röd, ingen in, ingen ut.

Massvis med skepp lämnade jorden, och på en rymdstation hölls ett videomöte mellan alla bolagsstyrelser. Gluparträd hade börjat uppenbara sig kring explosionerna, och rapporter om ett nytt sorts träd föll in. Trädet blåste en enorm kompakt kula med sporer upp i luften, och när lufttrycket närmade sig de högsta molnen så föll den isär. Dessa sporer bars sedan med vinden, detta kunde inte tillåtas. Inom loppet av fem minuter hade en omröstning startats, alla förutom Capitol hade röstat för något förskräckligt. USA skulle jämnas med marken.

Do not open, super secret GM stuff!!

Poseidon och Ragnarök Elexir